Därfor secormodellen

Säkerhetsdörrar och Secormodellen

Secormodellen - Ett enhetligt byte till säkerhetsdörrar

Secor monterar säkerhetsdörrar åt enskilda lägenhetsinnehavare och bostadsbolag i hela Sverige, men specialiteten är dörrbyten i bostadsrättsföreningar enligt den så kallade "Secormodellen".

Vi finns i hela landet

Secor finns i hela landet vilket gör att du var som helst i Sverige kan få din säkerhetsdörr monterad, proffsigt och snabbt, utan störning i lägenheten. Med ett montage utfört av Secor säkerställs också att din nya säkerhetsdörr blir korrekt monterad och uppfyller alla de krav som ställs.

Secormodellen

Betyder att vi hjälper kunden hela vägen, från planering och kalkylering till färdigställande. Modellen gör att inköpet blir kostnadseffektivt samt att trapphuset blir snyggt och enhetligt. Ett byte till säkerhetsdörrar brukar även vara ett perfekt tillfälle att ta kontroll över nyckelhanteringen i fastigheten, med ett nytt modernt låssystem.

Ser du det här märket i entrén vet du att dörrarna i trapphuset levererats och monterats på ett fackmannamässigt sätt av Secor.
Även inbrottstjuvarna vet att de inte har mycket att hämta i ett trapphus med detta märke.
Bättre isolerade och täta säkerhetsdörrar till lägenheterna brukar även ge lägre energikostnader för föreningen. Nya säkerhetsdörrar är också ett lämpligt tillfälle att anpassa huset till ny posthantering med fastighetsboxar, eftersom kostnaden för en fastighetsbox är den samma som att sätta in ett brevinkast i dörren.

Om någon redan bytt dörr på egen hand, tillämpas ett förmånligt system där dessa uddadörrar köps tillbaka. Så blir hela trappuppgången snygg och trygg.

Med Secormodellen löser ni många problem och det till en mycket låg månadskostnad per hushåll.