Säkerhetsdörrar från Daloc

Daloc har marknadens bredaste sortiment av säkerhetsdörrar i olika utförande och klassningar för olika ändamål. Samtliga dörrar är brand- och ljudklassade samt inbrottsskyddande i klass 3 enligt SS-ENV 1627, utom S44 som är provad och certifierad i klass 4.


s43Daloc Säkerhetsdörr S43 i klass 3

Vår mest sålda säkerhetsdörr för lägenheter. Det unika flerpunktslåset och det integrerade borrskyddet gör denna dörr både användarvänlig och säkrare än övriga dörrar i samma klass.

Ladda ner faktablad S43»

 

 

 

 

 

 


s33Daloc Säkerhetsdörr S33 i klass 3

Ett billigare och enklare alternativ än S43. Uppfyller samma klassningar men saknar de fördelar som man får med flerpunktslåset.

Ladda ner faktablad S33»

 

 

 

 

 

 


s23Daloc Säkerhetsdörr S23 i klass 3

Inåtgående säkerhetsdörr specialframtagen för att fungera som innerdörr innanför äldre tamburdörrar man vill behålla av någon anledning. Ett brand- och ljudklassat alternativ till gallergrindar. Finns även i pardörrsutförande.

Ladda ner faktablad S23»

 

 

 

 

 


 

d43Daloc Säkerhetsdörr D43 i klass 3

Den exklusiva versionen av säkerhetsdörr S43. Träfronterna gör att man kan få exakt samma utförande som de ursprungliga dörrarna utan att ge avkall på ståldörrens fördelar.

Ladda ner faktablad D43»

 

 

 

 

 

 


 

y43Daloc Säkerhetsdörr Y43 i klass 3

Loftgångsdörr Y43 är avsedd som ytterdörr till bostad mot loftgång eller i markplan, utsatt för väder och vind. Utöver skyddet mot regn, vind och kyla, erbjuder Y43 även ett förstklassigt skydd mot inbrott, brand och buller. Y43 är dessutom CE-märkt mot byggproduktdirektivet och produktstandarden för ytterdörrar SS-EN 14351-1.

Ladda ner faktablad Y43»

 

 

 

 

 


 

 

s44Daloc Säkerhetsdörr S44 i klass 4

En säkerhetsdörr för de som kräver extra säkerhet till sin lägenhet. Säkerhetsdörr S44 är marknadens första svensktillverkade europaklassade säkerhetsdörr för lägenheter i klass 4 enligt SS-ENV 1627.

Ladda ner faktablad S44»