Secor entrédorr

Secor Entréparti YEP66 av stål

Första intrycket är alltid viktigt, och då är entrépartiet ansiktet som hälsar dig välkommen varje dag, samtidigt som det gör trapphuset trevligare, varmare och tystare. Våra entrépartier gör allt detta och är dimensionerade för att tåla hög belastning under lång tid, i alla typer av klimat. 

Våra entréer finns i ett brett sortiment

Ett steg på vägen till ett funktionellare och tryggare trapphus, är att byta till ett snyggt och slitstarkt entréparti i stål. Entréparti YEP66 bygger på ett traditionellt modulsystem vilket gör att våra de finns i ett brett sortiment, från enkeldörrar till större partier.

Konstruktion och material

Dalocs entrépartier är tillverkade i varmförzinkat stål och är dimensionerade för höga krav och lång livslängd. Partierna är uppbyggda av moduler i ett system som gör att vi kan leverera i olika kombinationer och i flera färger.

Konstruktionen bygger på en formstabil, fuktresistent oorganisk isolerkärna med lång livslängd. Partiernas olika delar är lätta att transportera, hantera och montera tack vare att mindre enheter monteras ihop på plats. Vid behov är det enkelt att byta ut utvalda eller skadade delar.

Produkfakta»

Klassningar

Entréparti YEP66 är provat och tillverkas under kontroll av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Samtliga partier är CE-märkta enligt SS-EN 14351-1 och klimatprovade enligt SS-EN 1121.

Motstånd mot vindlast klass 3 (deformation klass C)
Vattentäthet klass 7A (utåtgående montage)
Lufttäthet klass 3

Ljudreduktion Rw 37dB
Som tillval kan de inbrottsklassas i klass RC2 enligt SS-EN 1627