Säkerhetsdörrar och Secormodellen

Ett enhetligt byte till säkerhetsdörrar - Secormodellen

Secor monterar säkerhetsdörrar åt enskilda lägenhetsinnehavare och bostadsbolag i hela Sverige, men specialiteten är dörrbyten i bostadsrättsföreningar enligt den så kallade Secormodellen.

Du får hjälp hela vägen

Med det som vi kallar Secormodellen får du hjälp hela vägen, från planering och kalkylering till färdigställande. Allt du behöver göra är att bestämma dig för vilken dörr du vill ha.

Secor hjälper dig förstås med dörrvalet, men tar samtidigt ett helhetsgrepp över trapphuset med dörrmontage, renovering eller målning och montage av postboxar samt tidningshållare. Om du också byter till ett modernt låssystem får du en bättre nyckelhantering.

Minimal störning och hjälp hela vägen

Dörrbytet utförs snabbt och professionellt av certifierade montörer, med minimal störning för lägenhetsinnehavarna. Förutom lägenhetsdörrar kan vi hjälpa dig med entrépartier och dörrar för t ex källare, vind, tvättstuga och förråd.

Vi tar dessutom hand om och återvinner de gamla dörrarna.

Minskade kostnader och trivsammare hemma

Secormodellen löser många av dina problem till en låg månadskostnad per hushåll. Inköpet blir kostnadseffektivt, energikostnaden minskar, underhållet blir lägre och värdet på fastigheten ökar.

Dessutom kan försäkringspremien minska. Och varje lägenhet blir tystare, tryggare och trivsammare.