Välj inte bara rätt säkerhetsdörr. Välj också rätt installatör.

Installationen är en mycket viktig del av dörrbytet. En felinstallerad dörr ger inte samma skydd mot inbrott, brand och oljud, hur bra dörren än är. Därför ska du alltid anlita en certifierad installatör.

Se Guiden om dörrbyte

Installatör från Secor har installerat en säkerhetsdörr från Daloc

Vad är viktigt att tänka på när man installerar en säkerhetsdörr?

Se filmen.

Certifierade installatörer.

För att säkerställa att dörren installeras korrekt är alla våra installatörer certifierade. På så sätt ser vi till att dörren alltid lever upp till det vi lovar.

En beprövad process.

Installationen sker efter ett väl inarbetat mönster. Inget lämnas åt slumpen. Processen, som vi kallar för SecorInstallationen, beskriver detaljerat varje steg i installationen och alla moment dokumenteras, så att du kan vara helt säker på att dörren fungerar som den ska.

Hjälp hela vägen.

När du köper säkerhetsdörrar från oss på Secor finns vi med dig genom hela processen och hjälper dig från första kontakt och kalkylering till färdig installation. Vi hjälper dig att välja rätt dörrar och tar fram alla andra underlag som följer av ett dörrbyte.

Vi finns nära dig.

Det ska vara lätt att samarbeta med oss. En viktig aspekt är att vi finns nära dig över stora delar av Sverige. Det betyder att vi är tillgängliga både före, under och efter installationen.

Vi håller vad vi lovar.

Vi på Secor har funnits i över 25 år och har installerat hundratusentals säkerhetsdörrar från Daloc, vilket är en trygghet för dig. En viktig del i vår företagsfilosofi är att vi håller vad vi lovar. Rätt dörr ska installeras i rätt tid och till rätt pris.

Vi stör minimalt.

Varje dörrbyte tar bara tre timmar. Den boende kan vara hemma under tiden om den önskar. Givetvis ser vi till att det är snyggt och rent efter oss. Och du behöver inte heller bekymra dig för den gamla dörren. Den forslar vi bort.

Vi kan ta ett helhetsgrepp.

Om du önskar kan vi ta ett helhetsgrepp över trapphuset med renovering, målning samt installation av fastighetsboxar och tidningshållare. Förutom lägenhetsdörrar kan vi också hjälpa dig med entrépartier samt dörrar till källare, vind, tvättstuga och förråd.

Skicka en förfrågan nu!

Önskar du få prisuppgifter eller har du en fråga?
Klicka på knappen ’Kontakta oss’ nedan eller mejla till secor@secor.se

För att kunna ge dig rätt information, vänligen ange följande uppgifter:

  • Ditt namn
  • Om du bor i en bostadsrättsförening (Brf) eller annan typ av boende i förening
  • Din adress
  • Ditt telefonnummer
  • En beskrivning eller meddelande om ditt ärende
  • Antal dörrar som behöver tas i beaktning
  • Om möjligt, bifoga gärna en bild

 

KONTAKTA OSS

Kontakt