Säkerhetsdörrar för ökad trygghet och säkerhet | Secor | Daloc

Upptäck Secors säkerhetsdörrar som erbjuder optimal säkerhet och komfort. Perfekta för bostäder och kommersiella fastigheter. Secor ingår i Daloc-koncernen. Det betyder att vi säljer och installerar svensktillverkade säkerhetsdörrar från Daloc – som är Skandinaviens ledande tillverkare av säkra dörrar. Alla dörrar är provade och certifierade av oberoende instans och uppfyller alla regler och lagkrav. Förutom lägenhetsdörrar kan vi också hjälpa dig med entrépartier samt dörrar för t ex källare, vind, tvättstuga och förråd.

Allt om Daloc Säkerhetsdörr

Far och dotter i hallen, skyddad av en Daloc säkerhetsdörr

Sveriges mest sålda säkerhetsdörr.

Daloc Säkerhetsdörr S43 – Robust säkerhet och design

Det är ingen slump att Daloc S43 är Sveriges mest sålda säkerhetsdörr för lägenheter. Den genomtänkta och starka konstruktionen kombineras med en stilren design och stor valfrihet när det gäller olika ytor, mönster och färger. Lägg därtill det unika flerpunktslåset och det integrerade borrskyddet som gör denna dörr både användarvänlig och säkrare än övriga dörrar i samma klass.

Läs mer om Daloc S43

När du vill ha extra säkerhet.

Daloc Säkerhetsdörr S44

Daloc S44 är för de som har behov av extra säkerhet till sin lägenhet. Den är lika omsorgsfull i sina detaljer och i sin design som Daloc S43. Skillnaden är inbrottsskyddet som är i klass RC4, enligt SS-EN 1627.

Läs mer om Daloc S44

När du vill återskapa den ursprungliga miljön.

Daloc Säkerhetsdörr D43

Daloc D43 är valet för de som vill byta till moderna säkerhetsdörrar utan att göra avkall på den ursprungliga stilen. Tack vare träfronten kan du återskapa den gamla miljön och samtidigt få alla fördelar som Sveriges mest sålda säkerhetsdörr innebär.

Läs mer om Daloc D43

Loftgångsdörr för väder och vind.

Daloc Säkerhetsdörr Y43

Daloc Y43 är ytterdörren för bostäder mot loftgång eller i markplan som är utsatta för väder och vind. Utöver skyddet mot regn, vind och kyla erbjuder Y43 även ett förstklassigt skydd mot inbrott, brand och buller.

Daloc Y43 är CE-märkt enligt produktstandarden för ytterdörrar EN 14351-1 och EN 16034 om brandegenskaper föreligger.

Läs mer om Daloc Y43

Övriga dörrar.

Vi på Secor kan ta ett helhetsgrepp och hjälpa dig med dörrar från källaren och uppåt.

Se övriga dörrar
Kontakt