Daloc Säkerhetsdörr Y43

Loftgångsdörr för väder och vind.

Säkerhetsdörr Daloc Y43 är ytterdörren för bostäder mot loftgång eller i markplan som är utsatta för väder och vind. Utöver skyddet mot regn, vind och kyla erbjuder Y43 även ett förstklassigt skydd mot inbrott, brand och buller.

Ger ett effektivt inbrottsskydd i klass RC3

Skyddar mot giftiga brandgaser och brand i minst 30 minuter

Stänger ute oljud och lukter. Ljudreduktion 43dB är standard (48dB eller 50dB är tillval)

CE-märkt enligt produktstandarden för ytterdörrar EN 14351-1 och EN 16034 om brandegenskaper föreligger.

Är provad och certifierad av oberoende instans

Dörren går att få precis som du vill ha den.

Daloc erbjuder er ett brett sortiment av färger, mönster och ytor. Vill ni att dörren ska vara trämönstrad eller målad? Ska den ha speglar? Valet är ditt.

Laminat.

Laminat är ett tidlöst val som ger en mycket slitstark yta som klarar dagligt slitage i många år. Laminat finns i flera olika trämönster och färger, samt enfärgade standardkulörer. Här ser du ett urval av de vanligaste laminaten, och fler finns vid förfrågan. Y43 kan levereras med trämönstrad yta på utsidan och vit insida i lägenheten.

Målad.

Y43 går att få målad i ett brett sortiment av standardkulörer för snabbare leveranser. Därutöver finns i princip alla NCS-skalans kulörer tillgängliga mot beställning (alla färger visas ej på bild här, kontakta Secor för färgprover).

Fönsteröppningar.

Till Y43 i målat utförande kan du också få fönsteröppningar. Glas och säkerhet brukar normalt inte vara en bra kombination, men vi har lyckats bygga in glasdelarna i dörren utan att förändra de höga säkerhetskraven i klassningarna.

Linea.

Linea är en mönsterkollektion som ger dörrbladet ett modernt uttryck. Det är ett designelement som präglas på ut- och/eller insidan. Fråga efter specifikationer.

Välj inte bara rätt säkerhetsdörr. Välj också rätt installatör.

Läs om installationen

Skicka en prisförfrågan till oss.

Vad kostar det att byta till moderna säkerhetsdörrar från Daloc? Vi på Secor hjälper dig oavsett om det handlar om en enstaka dörr eller dörrar till en hel fastighet.

Kontakt