Stilrena och stabila entrépartier.

Dalocs entrépartier gör inte bara inomhusmiljön trevligare, varmare och tystare. De är dessutom dimensionerade för att tåla höga belastningar under lång tid, i alla typer av klimat. Finns i trä eller stål.

Entréparti i trä

Entréparti i ek från Orresta Dörr.

Orrestas nya entréparti är ett stilrent och stabilt utvändigt entréparti för trapphus. Partiet är tillverkat i ek, vilket ger lång livslängd och en varm träkänsla.

Utförande
Entréparti Orresta OEP bygger på ett flexibelt modulsystem med sidoljus och överljus i olika kombinationer. Utfört enligt vårt standardsortiment eller kundanpassat för att smälta in i den ursprungliga miljön. Partiet levereras med träkarm av homogen ek och komposittröskel. Karmen levereras ihopsatt med monterade tätningslister monteras med karmens efterjusterbara karmhylsor. Ytbehandling sker som standard i fyra steg; impregnerande grundolja, infärgad grundlasyr och lager klarlack.

Beslagning och tillval
Partierna förses som standard med Assa Connect modullås och justerbara rostfria tappbärande gångjärn. Partiet kan utrustas med sparkskydd, dörrstängare, elslutbleck, magnetkontakt, låskolvskontakt, motor- och mikrolås från fabrik. Sidoljusen kan levereras med utrymme för eldragning, yta för kortläsare samt in- och utvändig sparkplåt.

Vad kostar det att byta entréparti?

Gör en prisförfrågan

Entréparti i stål

Entréparti YEP66.

Dalocs entrépartier är både stilrena och stabila. De är tillverkade i varmförzinkat stål, vilket ger maximal livslängd och minimalt underhållsbehov. Entrépartierna bygger på ett flexibelt modulsystem som ger stor valfrihet när det gäller olika kombinationer. Även när det gäller färger är valfriheten stor.

Läs mer på daloc.se

Vad kostar det att byta entréparti?

Gör en prisförfrågan
Kontakt