Secor Göteborg norra

Secor är Daloc-koncernens rikstäckande sälj- och installationskedja för dörrar i flerbostadshus. Vi har funnits i över 25 år och har installerat hundratusentals dörrar från Daloc, vilket är en trygghet för dig som kund.

Välkomna till oss i norra Göteborg på Ruskvädersgatan 5! Är du privatperson, fastighetsägare, bostadsrättsförening eller förvaltare? Kom till vår utställning, så tittar vi tillsammans på dörrarna och hittar just det utseende som du önskar till fastigheten.

  • Vi har lägenhetsdörrar, loftgångsdörrar, branddörrar, entrépartier samt dörrar till alla allmänna utrymmen.

  • Vi hjälper er med kostnadsunderlag till underhållsplaner. Kostnadsfritt!

  • Vi utför dörrbyten styckevis eller i projektform där vi byter alla dörrar.

  • Vi projektleder allt för dörrbytet, så att det blir enkelt för dig.

  • Vi har ett stort utbud av fastighetsboxar och erbjuder installation med driftsättning.

  • Vi kommer gärna till bostadsrättsföreningens styrelsemöte och informerar om dörrbyten.

  • Har ni funderingar gällande detta, kontakta någon av vår projektledare.
    Se nedan.

Försäljning / Projektledning

Kontakta Monica Stovell
070-399 20 10

MEJLA

Referenser

Bytte dörrar för att få tysta lägenheter

Föreningen Östra Porten var trötta på att höra allt som hände ute i trappuppgången. Genom att byta till säkerhetsdörrar fick de tysta lägenheter och blev dessutom av med lukten av matos i trappuppgången.

Läs mer

Varsam renovering av historiska landshövdingehus

Även om husen inte är K-märkta ville fastighetsbolaget Ivar Kjellberg Fastigheter AB att renoveringen av deras tre landshövdingehus skulle utföras med en varsam hand. Det har tagit tid, men slutresultatet är slående.

Läs mer

Kontakt/prisförfrågan

Fyll i formuläret nedan så ger vi dig en offert eller bara svarar på era frågor.

Dörren går att få precis som du vill ha den.

Daloc erbjuder er ett brett sortiment av färger, mönster och ytor. Vill ni att dörren ska vara trämönstrad eller målad? Ska den ha fönsteröppningar? Valet är ditt.

Laminat.

Laminat är ett tidlöst val som ger en mycket slitstark yta som klarar dagligt slitage i många år. Laminat finns i flera olika trämönster och färger, samt enfärgade standardkulörer. Här ser du ett urval av de vanligaste laminaten, och fler finns vid förfrågan. S43 kan levereras med trämönstrad yta på utsidan och vit insida i lägenheten.

Målad.

S43 går att få målad i ett brett sortiment av standardkulörer för snabbare leveranser. Därutöver finns i princip alla NCS-skalans kulörer tillgängliga mot beställning (alla färger visas ej på bild här, kontakta Secor för färgprover).

Kontakt