Secor Vedum (Skaraborg/Trestad)

Secor är Daloc-koncernens rikstäckande sälj- och installationskedja för dörrar i flerbostadshus. Vi har funnits i över 25 år och har installerat hundratusentals dörrar från Daloc, vilket är en trygghet för dig som kund.

Välkomna till oss i Vedum på Solbacken 2! Är du privatperson, fastighetsägare, bostadsrättsförening eller förvaltare? Kontakta oss, så tittar vi tillsammans på erat projekt och hittar just det utseende på dörrar som du önskar till fastigheten.

  • Vi har lägenhetsdörrar, loftgångsdörrar, branddörrar, entrépartier samt dörrar till alla allmänna utrymmen. Vi hjälper er med kostnadsunderlag till underhållsplaner. Kostnadsfritt!

  • Vi utför dörrbyten styckevis eller i projektform där vi byter alla dörrar.

  • Vi projektleder allt för dörrbytet, så att det blir enkelt för dig.

  • Vi har ett stort utbud av fastighetsboxar och erbjuder installation med driftsättning.

  • Vi kommer gärna till bostadsrättsföreningens styrelsemöte och informerar om dörrbyten.


    Har ni funderingar gällande detta, kontakta Per-Åke eller Annelie.

Försäljning / Projektledning / Administration

Kontakta Per-Åke Lundqvist
0703-38 40 48

MEJLA

Kontakta Annelie Lundqvist
0708-43 01 39

MEJLA

Arbetsledning / Installatörer

Gustav Lundqvist

Markus Longnell

Timmie Bodehed Karlsson

Kontakt/prisförfrågan

Fyll i formuläret nedan så ger vi dig en offert eller bara svarar på era frågor.

Dörren går att få precis som du vill ha den.

Daloc erbjuder er ett brett sortiment av färger, mönster och ytor. Vill ni att dörren ska vara trämönstrad eller målad? Ska den ha fönsteröppningar? Valet är ditt.

Laminat.

Laminat är ett tidlöst val som ger en mycket slitstark yta som klarar dagligt slitage i många år. Laminat finns i flera olika trämönster och färger, samt enfärgade standardkulörer. Här ser du ett urval av de vanligaste laminaten, och fler finns vid förfrågan. S43 kan levereras med trämönstrad yta på utsidan och vit insida i lägenheten.

Målad.

S43 går att få målad i ett brett sortiment av standardkulörer för snabbare leveranser. Därutöver finns i princip alla NCS-skalans kulörer tillgängliga mot beställning (alla färger visas ej på bild här, kontakta Secor för färgprover).

Kontakt