Övriga dörrar.

Daloc är en komplett dörrleverantör och sortimentet innehåller både stål- och trädörrar med olika funktioner, klassningar och stilar. Det betyder att vi på Secor kan ta ett helhetsgrepp och hjälpa dig med dörrar från källaren och uppåt. På daloc.se hittar du all information om de olika dörrarna.
Kontakta oss på Secor så hjälper vi till att gå igenom er fastighet från topp till tå.

Cykelrum/förråd.

För att cyklar och personliga saker ska få vara i fred, väljer du en säkerhetsdörr eller ståldörr med brytskydd i kombination med ett säkert låssystem. Komplettera med ett sparkskydd eftersom cyklar som ska in och ut lätt skaver dörrbladet.

Förråd/drift

In till pannrum och driftcentraler kan dörren vara både brandsäker och inbrottssäker. Det estetiska kravet är oftast inte lika högt här som högre upp i huset.

Fläktrum.

Dessa utrymmen kan utrustas med klassade ståldörrar som har samma utseende som säkerhetsdörrarna till lägenheterna.

Lägenhetsförråd.

Till ett förråd i källaren eller på vinden vill du ha en brandklassad dörr. Det kan vara en säkerhetsdörr eller en branddörr försedd med brytskydd.

Tvättstugan.

Miljön i en tvättstuga varierar från fuktigt till torrt. Det ställer stora krav på dörrens formstabilitet. En ståldörr som t ex S30 är ett bra alternativ. Vill du dessutom kunna låsa in kläderna på ett säkert sätt väljer du en säkerhetsdörr.

Övriga dörrar i trapphuset.

Det är lag på att alla dörrar mot trapphus ska vara brandklassade och skydda mot giftig rök. Det kan vara klassade trä- eller ståldörrar beroende på krav och funktion.

Kontakt