Tillval.

Du kan välja en rad olika tillval. Allt från elektroniska lås till fastighetsboxar. Här visar vi ett urval av alla tillval. Kontakta Secor för komplett extrautrustning.

Elektroniskt lås.

ASSA Yale Doorman.
Kontakta oss för rådgivning.

Låscylindrar.

Daloc Säkerhetsdörrar är standardutrustade med Assa 510 flerpunktslås. Det du behöver ta ställning till är om befintliga låscylindrar ska bytas eller inte. Har ni nyligen bytt låssystem i dörrarna går låscylindern att flytta över och de boende kan behålla sina befintliga nycklar. Är låssystemet gammalt behöver ni eventuellt byta ut låscylindern och då måste ni även byta nycklar.

Nyckeltub.

Gör det möjligt att överlämna nyckeln på ett säkert sätt till servicepersonal. Lägenhetsinnehavaren placerar sin nyckel i nyckeltuben från insidan. Servicepersonal eller hantverkare kan sedan öppna nyckeltuben från utsida, ta ut lägenhetsnyckeln och öppna din säkerhetsdörr. När jobbet är klart i lägenheten läggs nyckeln tillbaka i tuben.

Tidningshållare.

Utan det traditionella brevinkastet blir din dörr både säkrare och tystare. Önskar du en tidningshållare bredvid dörren finns olika kulörer och utföranden att välja mellan. Tillsammans med oss väljer ni den som passar bäst för era förutsättningar.

Fastighetsbox.

Även om det inte är ett krav kan det vara en god idé att installera fastighetsboxar i samband med installationen av säkerhetsdörrar. Kostnaden för att sätta upp fastighetsbox i fastigheten jämfört med att installera brevinkast i säkerhetsdörrarna är i princip densamma. Dessutom blir dörren säkrare och tystare utan brevinkast vilket skapar ett trivsammare boende. Vi levererar fastighetsboxar i olika kulörer och utföranden som gör att de smälter de in i de flesta miljöer. Tillsammans med er väljer vi en fastighetsbox som passar era förutsättningar.

Kontakt