daloc sakerhetsdorr secor

Daloc Säkerhetsdörr

Att byta till en säkerhetsdörr är en bra garanti för att slippa inbrott. Men det kan också vara en livsviktig investering. Inte bara för att hålla tjuvarna borta utan också för att förhindra brand och att giftiga brandgaser läcker in i lägenheterna.

Din dörr är din borg

Dörren är ditt ansikte utåt. Det första som möter människorna som besöker dig. Den är också porten till ditt hem, där du kan vara dig själv, ensam eller tillsammans med din familj. På samma gång är dörren också din mur. Din egen befästning, där du och din familj ska känna er tryggare än någon annanstans. En bra och säker dörr måste med andra ord vara byggd för att rädda liv, skrämma tjuvar och skapa trygghet och trivsel. Allt på en gång. 

Du kan lita på Daloc

Dörrarna vi installerar kommer från vårt moderbolag Daloc, svensk marknadsledare på säkerhetsdörrar sedan många år tillbaka. Alla dörrar från Daloc är högt klassade, d v s testade och utsatta för prover av olika slag och uppfyller alla tillämpliga svenska regler och lagkrav. Utan att fördjupa oss i tekniska beskrivningar och beteckningar, kan vi säga att en Daloc-dörr står pall för angrepp, både från tjuvar och bränder. Köper du från oss kan du därför vara helt trygg.

Lukt, ljud och drag försvinner

Daloc Säkerhetsdörr stoppar inte bara tjuvar och bränder. Du kommer också att trivas bättre hemma. Som en följd av den kraftfulla och formstabila konstruktionen stoppar dörren även obehagliga dofter, ljud och drag från trapphuset.

Läs mer om Daloc Säkerhetsdörr på daloc.se»

Säkert montage

Köper du din dörr från Secor kan du vara helt lugn. På några timmar får du en ny Daloc-dörr, monterad på ett korrekt sätt med inbrottsskydd och alla andra funktioner säkerställda. Dessutom tar vi hand om och forslar bort  din gamla dörr till återvinning.

Läs mer om Secor-montaget»

daloc-s43

Säkerhetsdörr Daloc S43

Dalocs mest sålda säkerhetsdörr för lägenheter. Det unika flerpunktslåset och det integrerade borrskyddet gör denna dörr både användarvänlig och säkrare än övriga dörrar i samma klass.

Produktfakta
Säkerhetsdörr Daloc S43»

sakerhetsdorr-s33-150x230

Säkerhetsdörr Daloc S33

Daloc S33 uppfyller samma klassningar men saknar de fördelar som man får med flerpunktslåset.

Produktfakta
Säkerhetsdörr Daloc S33»

daloc-s23

Säkerhetsdörr Daloc S23

Inåtgående säkerhetsdörr som innerdörr innanför äldre tamburdörrar som man vill behålla av någon anledning. Ett brand- och ljudklassat alternativ till gallergrindar. Finns även i pardörrsutförande.

Produktfakta
Säkerhetsdörr Daloc S23»

daloc-d43

Säkerhetsdörr Daloc D43

Den exklusiva versionen av säkerhetsdörr S43. Träfronterna gör att man kan få exakt samma utförande som de ursprungliga dörrarna utan att ge avkall på ståldörrens fördelar.

Produktfakta
Säkerhetsdörr Daloc D43»

daloc-y43

Säkerhetsdörr Daloc Y43

Y43 är avsedd som ytterdörr till bostad mot loftgång eller i markplan, utsatt för väder och vind. Utöver skyddet mot regn, vind och kyla, erbjuder Y43 även ett förstklassigt skydd mot inbrott, brand och buller.

Produktfakta
Säkerhetsdörr Daloc Y43»

daloc-s44

Säkerhetsdörr Daloc S44

Dalocs säkerhetsdörr för de som kräver extra säkerhet till sin lägenhet. S44 är marknadens första svensktillverkade europaklassade säkerhetsdörr för lägenheter i klass RC4, enligt SS-EN 1627.

Produktfakta
Säkerhetsdörr Daloc S44»