Säkert montage på alla sätt

Säker dörr. Säker installation.

Installationer sker efter ett väl inarbetat mönster alltid enligt en egenutvecklad montageprocess, SecorInstallationen.

En säker dörr är en rätt installerad dörr

Att byta till en säkerhetsdörr är en bra garanti för att slippa inbrott. Men det kan också vara en livsviktig investering. Inte bara för att hålla tjuvarna borta utan också för att förhindra brand och att giftiga brandgaser läcker in i lägenheterna.

Kraven är med andra ord höga både på dörren och hur den installeras. Allt hänger ihop.

Fel installerad dörr betyder att brandgas kan sippra in, tjuvar lättare ta sig in, ljud höras från trapphuset o s v. Hur bra dörren än är. Därför är det viktigt att dörren installeras helt korrekt. Av det skälet är alla våra montörer utbildade och certifierade i det vi kallar för SecorInstallationen, en egen installationsprocess som i detalj beskriver steg för steg i installationen. På det viset kan du vara helt säker på att få en dörr som lever upp till det vi lovar.

Vi lotsar dig genom processen

När du köper din säkerhetsdörr från oss på Secor köper du inte bara en dörr från Sveriges största tillverkare, Daloc, utan allt som krävs från första diskussion till färdig installation.

Oavsett om det handlar om en enda eller många dörrar lotsar vi dig genom hela processen. Hjälper dig välja rätt dörr och tar fram alla underlag och annat som följer av ett dörrbyte. Hanterar du ett större projekt kan vi även hjälpa dig med entrépartier, fastighetsboxar, och dörrar för t ex källare, vind, tvättstuga och förråd.

Installationsprocessen

Hela processen från köp till färdig installation är enkel och kan beskrivas i tre steg.

1. Planering

Här går vi igenom alla förutsättningar och planerar tillsammans för det fortsatta arbetet.

2. Val av dörr

Vilken typ av dörr är aktuell? Hur ska den se ut? Speciella tillbehör?

3. Installation

Lämna din nyckel på morgonen och kom hem till en ny dörr lagom till lunch! Längre tid än så tar det inte för våra vana installatörer att byta dörr. Du kan givetvis också vara hemma under installationen om du föredrar det. Installationen sker efter ett väl inarbetat mönster. Vi använder t ex trappklättrare för att skydda både material och människor. Du behöver heller inte bekymra dig för den gamla dörren. Den ser vi till att forsla bort.

Nära dig

Vi på Secor är en rikstäckande organisation som finns över stora delar av Sverige. Det betyder att vi är tillgängliga, både före, under och efter en installation. Ring 020-440 450 så kopplas du gratis till närmaste representant..